Over ons

Onze Customer Journeys helpen bedrijven om hun doelen te halen met meer gemak en effectiviteit. Bij een Customer Journey wordt een reeks van stappen (automatisch waar relevant) doorlopen die gericht is op een bepaalde actie, zoals het kopen van een product/dienst. Deze Journeys worden zorgvuldig ingericht en gebouwd met ons multidisciplinaire team. We kunnen alle rollen invullen die benodigd zijn voor het maken van een goede Journey, maar het team kan ook worden samengesteld met eigen personeel en dat van ons.

Ons team

Arnout Kelderman

Arnout Kelderman

Managing partner & sales manager

Ik ben een ondernemer in hart en nieren met een passie voor, kennis van en ervaring op de gebieden van marketing, marketing technologie en CRM en data-analyse. Na eerst ervaring opgedaan te hebben bij bedrijven als Aegon, Thomas Cook, KPN ben ik in 2010 voor mezelf begonnen.

+316 – 502 954 02

arnout@k2marketing.nl

Erik van der Pasch

Erik van der Pasch

Managing partner & customer succes

Ik ben het aanspreekpunt voor onze relaties en stuur het team aan waarmee Customer Journeys worden gebouwd.

Niet ieder project is hetzelfde en daarom steken we er veel tijd in om de doelstellingen van onze relaties te leren kennen en ons hierop te richten.

+316 – 222 818 94

erik@k2marketing.nl

Ruud de Bruijn

Ruud de Bruijn

Managing partner & marketing automation specialist

Als analytische denker en resultaatgerichte doener ben ik bij K2 Marketing als Managing Partner verantwoordelijk voor de tak CDP en Data Analyse. Als interim manager en consultant heb ik ruim 20 jaar ervaring in marketing intelligence, data- en databaseanalyse.

+316 – 212 320 36

ruud@k2marketing.nl

Marianela Queme

Marianela Queme

Senior developer

I am a Systems Engineer and an Open Source enthusiast who enjoys learning new technologies. My expertise include software development, implementation of CRMs and marketing solutions. I currently work at K2 marketing as technical lead, implementing data driven marketing solutions

+316 – 408 392 71

marianela.queme@k2marketing.nl

 

Jazz Jagarnathsingh

Jazz Jagarnathsingh

Communications specialist

Met een achtergrond in marketing, lichaamstaal en NLP houd ik me voornamelijk bezig met public relations voor zowel K2 Marketing als onze klanten. Daarnaast heb ik een sturende rol bij het managen van onze projecten.

+316 – 288 04 765

jazz@k2marketing.nl

Nico Kooijman

Nico Kooijman

Developer & technical support

Als developer houd ik me voornamelijk bezig met de inzet van data en de koppeling tussen diverse datasystemen. Daarnaast analyseer ik deze data en vertaal ik het naar werkbare informatie.

+316 – 148 06 437

nico.kooijman@k2marketing.nl

Bilal Ozturk

Bilal Ozturk

Programmeur & designer

Ik houd me zowel bezig met programmeren als ontwerpen. Hierbij ben ik voornamelijk bezig met UX, landingspagina’s, responsieve e-mails en het automatiseren van processen.

+316 – 409 50 118

bilal@k2marketing.nl

Didier de la Combé

Didier de la Combé

Assistent-projectmanager

Ik ben voornamelijk bezig met contentmarketing en teksten schrijven. Ik heb ook een ondersteunende rol bij de uitvoering en vormgeving van trajecten,  zowel voor K2 Marketing als onze klanten.

+316 – 408 38 177

didier@k2marketing.nl

Rosalie van Nievelt

Rosalie van Nievelt

Assistent-projectmanager

Mijn werkzaamheden zijn divers. Ik assisteer de managers bij sales, acquisitie en projecten. Daarnaast ben ik bezig met de monitoring van trajecten en CRM-systemen.

+316 – 132 79 542

rosalie.van.nievelt@k2marketing.nl

Missie

Wij ontzorgen MKB+ bedrijven en gidsen ze naar meer commercieel succes met onze bewezen Customer Journeys. Dit doen we met klantgedreven teams, onze eigen marketing automation tool en de slimme inzet van data en technologie.

Visie

MKB-organisaties willen structureel geholpen worden bij verbetering van hun commercie en wij zijn het bureau in Nederland die dat kan door zich ultiem in te leven in de klanten van onze relaties. We bouwen Customer Journeys over alle kanalen heen die er echt toe doen. Wij zijn daardoor hun gids en partner op commercieel gebied nu en in de toekomst.

 
   

Plan vrijblijvend jouw kennissessie

Wij ontzorgen je op het gebied van commerciële processen. Geautomatiseerde en slim ingerichte customer journeys zorgen voor gewenste bedrijfsresultaten op een efficiënte en effectieve manier.

Bij onze customer journeys richten we reeksen van interacties af op het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Hierin staat data en automatisering centraal.

Plan vrijblijvend een kennissessie in om te kijken wat customer journeys jouw bedrijf kunnen opleveren. Wanneer komt de kennismaking je uit?