Visie

 

MKB-organisaties willen structureel geholpen worden bij verbetering van hun commercie en wij zijn het bureau in Nederland die dat kan door zich ultiem in te leven in de klanten van onze relaties. We bouwen Customer Journeys over alle kanalen heen die er echt toe doen. Wij zijn daardoor hun gids en partner op commercieel gebied nu en in de toekomst.

Missie

 

Wij ontzorgen MKB+ bedrijven en gidsen ze naar meer commercieel succes met onze bewezen Customer Journeys. Dit doen we met klantgedreven teams, onze eigen marketing automation tool en de slimme inzet van data en technologie.

 

Over ons

Onze Customer Journeys helpen bedrijven om hun doelen te halen met meer gemak en effectiviteit. Bij een Customer Journey wordt een reeks van stappen (automatisch waar relevant) doorlopen die gericht is op een bepaalde actie, zoals het kopen van een product/dienst. Deze Journeys worden zorgvuldig ingericht en gebouwd met ons multidisciplinaire team. We kunnen alle rollen invullen die benodigd zijn voor het maken van een goede Journey, maar het team kan ook worden samengesteld met eigen personeel en dat van ons.

Ons team

Arnout Kelderman

Arnout Kelderman

Managing partner & sales manager

Ik ben een ondernemer in hart en nieren met een passie voor, kennis van en ervaring op de gebieden van marketing, marketing technologie en CRM en data-analyse. Na eerst ervaring opgedaan te hebben bij bedrijven als Aegon, Thomas Cook, KPN ben ik in 2010 voor mezelf begonnen.

+316 – 502 954 02

arnout@k2marketing.nl

Erik van der Pasch

Erik van der Pasch

Managing partner & customer succes

Ik ben het aanspreekpunt voor onze relaties en stuur het team aan waarmee Customer Journeys worden gebouwd.

Niet ieder project is hetzelfde en daarom steken we er veel tijd in om de doelstellingen van onze relaties te leren kennen en ons hierop te richten.

+316 – 222 818 94

erik@k2marketing.nl

Jazz Jagarnathsingh

Jazz Jagarnathsingh

Communications specialist

Met een achtergrond in marketing, NLP en non-verbale communicatie houd ik me voornamelijk bezig met communicatie. Mijn werk bestaat uit (content)marketing, mediaproductie en projectmanagement. Daarnaast heb ik een sturende rol bij het managen van onze projecten, zowel intern als extern.

+316 – 288 04 765

jazz@k2marketing.nl

Atay Dogan

Atay Dogan

Online Marketeer

Als online marketeer help ik mee om het merk en de positie van onze klanten in de markt te versterken. Dit door uitvoering van slimme marketingcampagnes met behulp van landingspagina’s, social media marketing, e-mail marketing campagnes en verschillende online marketing tools. 

atay@k2marketing.nl

Yosu Cadilla

Yosu Cadilla

DevOps

Als DevOps heb ik verschillende verantwoordelijkheden. Infrastructuur opbouwen, ervoor zorgen dat systemen veilig en beveiligd zijn, ontwerpen van nieuwe oplossingen, applicaties en stacks en het automatiseren en verbeteren van IT-processen.

yosu@k2marketing.nl

Maurice Haverkamp

Maurice Haverkamp

Technology Specialist

Als ’technology specialist’ bij K2 Marketing valt het automatiseren van bedrijfsprocessen, custom journeys implementeren en meedenken aan data driven oplossingen binnen mijn portefeuille. 

+316 – 404 111 30

maurice.haverkamp@k2marketing.nl

 

Alexandre Abreu

Alexandre Abreu

Technology Specialist

In my role as a ’technology specialist’ at K2 Marketing, my responsibilities encompass the automation of business procedures, the creation of tailored customer experiences, and the consideration of data-driven remedies.

+351 966 199 923

alexandre@k2marketing.nl

.

Nieuwsbrief

Stay in Touch

Trots op onze opdrachtgevers

 
   

Plan vrijblijvend jouw kennissessie

Wij ontzorgen je op het gebied van commerciële processen. Geautomatiseerde en slim ingerichte customer journeys zorgen voor gewenste bedrijfsresultaten op een efficiënte en effectieve manier.

Bij onze customer journeys richten we reeksen van interacties af op het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Hierin staat data en automatisering centraal.

Plan vrijblijvend een kennissessie in om te kijken wat customer journeys jouw bedrijf kunnen opleveren. Wanneer komt de kennismaking je uit?