Visie

 

MKB-organisaties willen structureel geholpen worden bij verbetering van hun commercie en wij zijn het bureau in Nederland die dat kan door zich ultiem in te leven in de klanten van onze relaties. We bouwen Customer Journeys over alle kanalen heen die er echt toe doen. Wij zijn daardoor hun gids en partner op commercieel gebied nu en in de toekomst.

Missie

 

Wij ontzorgen MKB+ bedrijven en gidsen ze naar meer commercieel succes met onze bewezen Customer Journeys. Dit doen we met klantgedreven teams, onze eigen marketing automation tool en de slimme inzet van data en technologie.

Over ons

Onze Customer Journeys helpen bedrijven om hun doelen te halen met meer gemak en effectiviteit. Bij een Customer Journey wordt een reeks van stappen (automatisch waar relevant) doorlopen die gericht is op een bepaalde actie, zoals het kopen van een product/dienst. Deze Journeys worden zorgvuldig ingericht en gebouwd met ons multidisciplinaire team. We kunnen alle rollen invullen die benodigd zijn voor het maken van een goede Journey, maar het team kan ook worden samengesteld met eigen personeel en dat van ons.

Ons team

Arnout Kelderman

Arnout Kelderman

Managing partner & sales manager

Ik ben een ondernemer in hart en nieren met een passie voor, kennis van en ervaring op de gebieden van marketing, marketing technologie en CRM en data-analyse. Na eerst ervaring opgedaan te hebben bij bedrijven als Aegon, Thomas Cook, KPN ben ik in 2010 voor mezelf begonnen.

+316 – 502 954 02

arnout@k2marketing.nl

Erik van der Pasch

Erik van der Pasch

Managing partner & customer succes

Ik ben het aanspreekpunt voor onze relaties en stuur het team aan waarmee Customer Journeys worden gebouwd.

Niet ieder project is hetzelfde en daarom steken we er veel tijd in om de doelstellingen van onze relaties te leren kennen en ons hierop te richten.

+316 – 222 818 94

erik@k2marketing.nl

Jazz Jagarnathsingh

Jazz Jagarnathsingh

Communications specialist

Met een achtergrond in marketing, lichaamstaal en NLP houd ik me voornamelijk bezig met public relations voor zowel K2 Marketing als onze klanten. Daarnaast heb ik een sturende rol bij het managen van onze projecten.

+316 – 288 04 765

jazz@k2marketing.nl

Atay Dogan

Atay Dogan

Online Marketeer

Als online marketeer help ik mee om het merk en positie van onze klanten in de markt te versterken.
Dit door uitvoering van slimme marketingcampagnes mbv van landingspagina’s, social media marketing, e-mail marketing campagnes en verschillende online marketing tools. Ik brainstorm samen met het team en bedenk gezamenlijk hoe we de projecten tot een succes brengen en help mee bij de uitvoering daarvan
Mijn kernwaarden zijn: mensgericht, simpel en krachtig.

atay@k2marketing.nl

Yosu Cadilla

Yosu Cadilla

DevOps

Als DevOps heb ik verschillende verantwoordelijkheden. Infrastructuur opbouwen, ervoor zorgen dat systemen veilig en beveiligd zijn, ontwerpen van nieuwe oplossingen, applicaties en stacks en het automatiseren en verbeteren van IT-processen.

yosu@k2marketing.nl

Maurice Haverkamp

Maurice Haverkamp

Technology Specialist

Als ’technology specialist’ bij K2 Marketing valt het automatiseren van bedrijfsprocessen, custom journeys implementeren en meedenken aan data driven oplossingen binnen mijn portefeuille. 

+316 – 404 111 30

maurice.haverkamp@k2marketing.nl

 

Rosalie van Nievelt

Rosalie van Nievelt

Project Management Support

Mijn werkzaamheden zijn divers. Ik assisteer de managers bij sales, acquisitie en projecten. Daarnaast ben ik bezig met de monitoring van trajecten en CRM-systemen.

+316 – 132 79 542

rosalie.van.nievelt@k2marketing.nl

Lara Zoutewelle

Lara Zoutewelle

Marketing support specialist

Als marketing support specialist houd ik me vooral bezig op het gebied van online marketing. Denk aan Google ads, SEO en content creation. Daarnaast assisteer ik de managers met de Customer journeys.

lara@k2marketing.nl

 
   

Plan vrijblijvend jouw kennissessie

Wij ontzorgen je op het gebied van commerciële processen. Geautomatiseerde en slim ingerichte customer journeys zorgen voor gewenste bedrijfsresultaten op een efficiënte en effectieve manier.

Bij onze customer journeys richten we reeksen van interacties af op het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Hierin staat data en automatisering centraal.

Plan vrijblijvend een kennissessie in om te kijken wat customer journeys jouw bedrijf kunnen opleveren. Wanneer komt de kennismaking je uit?