Ons partnerschap met Pecunia

Over Pecunia Treasury & Finance

Pecunia is een vooraanstaand consultancybedrijf gespecialiseerd in Treasury en Finance services. Met een breed spectrum aan diensten, van interim management tot uitgebreide advisering in financieringsstrategieën, werkkapitaalbeheer, en valuta- en rentemanagement, biedt Pecunia op maat gemaakte oplossingen voor bedrijven die streven naar optimalisatie van hun financiële operaties. Door de unieke samenwerking met Ebury Partners Belgium NV/SA, biedt Pecunia tevens toegang tot voordelige en efficiënte online valutatransacties en betalingsdiensten, waardoor klanten aanzienlijk kunnen besparen op hun FX-transacties.

De focus van Pecunia ligt op de interimdiensten. Uniek is dat ze hierbij een jaar vooruit kijken. Hierdoor doen ze niet alleen ad-hoc plaatsingen van interimmers, maar kunnen ze ook samen met de klant een langdurige planning maken. Zo kunnen ze altijd de beste match tussen bedrijf en interim consultant maken.

Met marketing aan de slag zonder het aannemen van extra personeel

Pecunia wilde aan de slag met de marketing, zonder hiervoor iemand aan te nemen. De klik met onze Managing Partner Arnout was er direct.

Onder leiding van Arnout, implementeerde K2 een reeks strategieën om Pecunia’s marktbereik te vergroten en hun aanbod te versterken. Dit omvatte het opzetten van een LinkedIn campagne voor leadgeneratie, het automatiseren van het bereik via gepersonaliseerde mailings en het inrichten van een op maat gemaakt CRM-systeem om een efficiënte match tussen interim managers en projecten te faciliteren.

 Het op maat gemaakte CRM-systeem heeft het beheer van klant- en interimmanager relaties gestroomlijnd, waardoor Pecunia zich kan concentreren op het leveren van hoogwaardige diensten met minder administratieve lasten. De maandelijkse mailings hebben de zichtbaarheid van beschikbare consultants vergroot en direct bijgedragen aan een efficiëntere plaatsing op projecten.

Katja van Os - Sales en Marketing Manager bij Pecunia

“De expertise en het aanpassingsvermogen van K2, met name Arnout’s inzet en begrip van onze unieke behoeften, hebben ons in staat gesteld onze dienstverlening naar een hoger niveau te tillen. Zijn vermogen om snel te handelen en ons gepersonaliseerd advies te bieden, heeft niet alleen ons werk vergemakkelijkt maar heeft ook concrete resultaten opgeleverd in de vorm van nieuwe klanten en succesvolle projectmatches. Werken met K2 voelde als een verlenging van ons eigen team.”

Bij K2 Marketing hechten wij veel waarde aan goede, persoonlijke contactmomenten. We zijn dan ook erg geïnteresseerd in jou en je bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de marketingmix en customer journeys die jou en je bedrijf verder helpen. Hierin staat de data en automatisering centraal.

 

Ben je benieuwd naar wat de juiste customer journeys jouw bedrijf kunnen opleveren? Plan dan nu een vrijblijvende online kennissessie met ons in. Wanneer komt de kennismaking je uit?

 

Plan nu een afspraak in