Marketing automatisering

Automatisering van (online) marketing wordt steeds belangrijker om zo efficiënt mogelijk de business uit je markt en bestaande klanten te halen.

K2 marketing heeft een eigen marketing automatiseringssysteem ontwikkeld om geautomatiseerd journeys te lanceren. Van e-mail marketing tot geautomatiseerde LinkedIn marketing. Wij zorgen voor de leadgeneratie en prospecting, zodat jij je volledig kunt focussen op het bedrijf. 

Door middel van onze custom versie van Mautic krijg je zicht op alle contacten, leads en conversie. Ons systeem noemen wij de K2mac. Dit staat voor K2 Mautic Automation Core. Met Mautic als fundament hebben wij een robuust en data gedreven Marketing Automation systeem in huis. Voor de grotere klanten hebben wij als Hubspot partner een all-in-one oplossing van CRM tot Marketing Automation tot Customer Service.

Journeys naar succes

Wat is een customer journey? Onder customer journeys verstaan wij de weg die een prospect aflegt, vanaf de eerste ‘aanraking’ met je bedrijf (touch), naar het eerste contactmoment met je bedrijf (tell), tot aan de aankoop van je product of dienst (sell). Wij zorgen voor unieke customer journeys die aansluiten op de visie van jouw bedrijf. 


Wij zijn customer journey specialist voor B2B en B2C. Samen stellen wij de perfecte customer journey samen die aansluit op jouw doelgroep. Door middel van de juiste kennis, data en ervaring op het gebied van leadgeneratie en cross & upselling optimaliseren en redigeren wij jouw klant journeys tot we de succes journey hebben gevonden! En deze Journeys automatiseren wij voor een groot gedeelte. Dat scheelt tijd en fouten.

Marketing optimalisatie

Een belangrijke stap tijdens opstellen van een online marketingstrategie is de inventarisatie. Kijken wat er al is en weten waar je naartoe wilt. Dit is essentieel bij online marketing. Iedere marketingstrategie is dan ook weer uniek en op maat gemaakt. Van contentmarketing tot SEO of e-mail marketing, wij blijven net zo lang optimaliseren totdat we de succesformule hebben gevonden die aansluit op jouw doelen. Bij K2 Marketing ben je in goede handen. 

 
   

Online kennissessie

Bij K2 Marketing hechten wij veel waarde aan goede, persoonlijke contactmomenten. We zijn dan ook erg geïnteresseerd in jou en je bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de marketingmix en customer journeys die jou en je bedrijf verder helpen. Hierin staat de data en automatisering centraal.

Ben je benieuwd naar wat de juiste customer journeys jouw bedrijf kunnen opleveren? Plan dan nu een vrijblijvende online kennissessie met ons in. Wanneer komt de kennismaking je uit?

.

Nieuwsbrief

Stay in Touch

Trots op onze opdrachtgevers