Vega-Life

Begin 2021 kwamen we met elkaar via Linkedin in contact. Uit dat contact kwam naar voren dat Vega-Life op zoek was naar een partij om meer omzet te gaan halen uit hun online shop met de hulp van data en technologie. De aanpak en visie van K2 Marketing is om de huidige customer journeys te inventariseren. Hieruit wordt vaak snel duidelijk waarmee de online omzet en winst vergroot kan worden.

We zijn eerst begonnen met een grondige analyse van hoe de huidige customer journeys (lees de huidige commerciële processen) verliepen. Hier kwam duidelijk naar voren dat er kansen lagen om met SEO een hogere ranking te realiseren. Ook was het implementeren van een automatisch proces van mensen die hun bestelling niet voltooien alsnog te triggeren om alsnog hun bestelling te voltooien. Dat waren dan ook de eerste twee aanpassingen aan de journey bij Vega-Life die k2 in samenwerking met het team van Vega-Life hebben neergezet.

Het resultaat door deze aanpassingen is dat te omzet dit jaar ten opzichte van vorig jaar is gestegen. Er liggen nu nog veel meer kansen om de SEO ranking op andere productcategorieën te gaan verhogen waardoor wij de omzet en winst samen nog verder kunnen laten groeien.

Analyse en inventarisatie

SEO Geoptimaliseerd

omzetgroei

Analyse en inventarisatie

SEO Geoptimaliseerd

omzetgroei

Bij K2 Marketing hechten wij veel waarde aan goede, persoonlijke contactmomenten. We zijn dan ook erg geïnteresseerd in jou en je bedrijf. Samen gaan we op zoek naar de marketingmix en customer journeys die jou en je bedrijf verder helpen. Hierin staat de data en automatisering centraal.

 

Ben je benieuwd naar wat de juiste customer journeys jouw bedrijf kunnen opleveren? Plan dan nu een vrijblijvende online kennissessie met ons in. Wanneer komt de kennismaking je uit?

 

Plan nu een afspraak in