Recruitment & Detachering

Ben je als werkgever op zoek naar nieuw personeel of een geschikte manier om huidig personeel te detacheren? Gebruik onze customer journeys om op een efficiënte manier invulling te geven aan deze processen. 

De inzet van onze tools maakt het mogelijk om een relevante doelgroep te selecteren en bereiken. Benader een groot aantal personen met kleine moeite door gebruik te maken van automatisering. Hierdoor bespaar je tijd en boek je snel resultaten. 

Hoofdstappen van een talent journey

Attract

Onze Talent Journey begint met het kiezen van juiste profielen en personen. Aan welke kenmerken herkennen we een geschikte match? In welke segmenten heb jij de grootste kans van slagen? Op basis hiervan verzamelen we de contactgegevens die je nodig hebt voor de volgende stap. 

Connect

Naast het vinden en selecteren van je gewenste personen is het belangrijk om contact tot stand te brengen. Via onze systemen kun je grote aantallen personen bereiken. Door de inzet van onze copywriting, die o.a. gebaseerd is op NLP en persuasion, heeft jouw bericht een maximaal effect. Op basis van iemand zijn reactie plannen we in deze fase een (online) kennismaking.

Hire

Always be closing. Contact met relevante personen is belangrijk, maar goede zaken doen heeft altijd de hoogste prioriteit. In deze stap wordt een assessment afgenomen (indien nodig) of voer je een gesprek met kandidaten over de arbeidsvoorwaarden. Op naar de handtekening!

Bekijk onze andere expertises:

De 5 Journey basisprincipes

De Talent Journey dient altijd aan 5 basisprincipes te voldoen:

  • Logisch en consistent
  • Binding opbouw
  • Conversie focus
  • Testen, testen, testen
  • Personalisatie

Waarmee helpen de 5 basisprincipes jou?

  • Logica en consistentie zijn erg belangrijk bij elk MKB-bedrijf om geloofwaardig en overtuigend over te komen, maar ontbreken vaak nog.
  • Voordat je als bedrijf jouw product of dienst kan verkopen, moet je eerst een goede relatie opbouwen met de prospect aan wie je het verkopen wil (touch en tell)
  • Conversie is het belangrijkste in de acquisitiefase. Hoe meer mensen je ‘aanraakt’ (touch), des te meer mensen je uiteindelijk kan converteren naar de tell-fase en de sell-fase
  • Test altijd hypotheses middels A/B-testen
  • Maak gebruik van personalisatie van gegevens. Dit zal de kans tot contactmomenten vergroten
 
   

Plan vrijblijvend jouw kennissessie

Wij ontzorgen je op het gebied van commerciële processen. Geautomatiseerde en slim ingerichte customer journeys zorgen voor gewenste bedrijfsresultaten op een efficiënte en effectieve manier.

Bij onze customer journeys richten we reeksen van interacties af op het behalen van jouw bedrijfsdoelen. Hierin staat data en automatisering centraal.

Plan vrijblijvend een kennissessie in om te kijken wat customer journeys jouw bedrijf kunnen opleveren. Wanneer komt de kennismaking je uit?

.

Nieuwsbrief

Stay in Touch

Blijf op de hoogte van onze ontwikkelingen en het laatste nieuws.

Trots op onze opdrachtgevers