Marketing Automation

Marketing Automation

Marketing Automation

Welke marketing (data) tooling heb je nodig voor je klantinteractie? Het aanbod is overweldigend. Je zoekt een pakket dat past bij jouw ambities, ideeën, huidige pakket en budget. K2 Marketing helpt met het selecteren van een geschikte, realistische en future proof investering. Door jarenlange ervaring met verschillende systemen en combinaties hiervan, weten we wat werkt en kennen wij de valkuilen.

Onze diensten

Data ecosysteem analyse

Zonder een grondige analyse van de al aanwezige systemen en data situatie, kom je niet tot de beste tooling set-up voor jouw organisatie. Dus gaan we dit eerst goed in kaart brengen en matchen met jouw wensen en ambities. Vervolgens formuleren we een plan van aanpak, de roadmap van onze expeditie. Zo is het basiskamp voor een goede en gefundeerde keuze ingericht.

Keuze ‘best fit’ systeem

Nu we helder hebben wat ons uitgangspunt is en waar we heen willen, begint het selectieproces voor het best passende systeem. We begeleiden je bij het maken van deze keuze. Natuurlijk zijn we hierin onafhankelijk. We kennen het datalandschap tot in detail en hebben specialisten in huis die kunnen werken met alle gangbare MA-systemen. En soms is ons eigen 'huismerk' een goede optie: het perfect schaalbare K2 MAC-systeem. Wij adviseren en jij kunt kiezen.

Succesvolle ingebruikname

Na de keuze van het Marketing Automation systeem begeleiden we de gehele ingebruikname en maken dat tot een succes met een aantal campagnes. Deze campagnes zien we als partnership: zo leren we van elkaar en garanderen we optimale know-how binnen de organisatie. Gedurende dit proces schakelen we eenvoudig tussen marketing en IT. Zodra je alle features weet te vinden en efficiënt kan gebruiken, draai je de campagnes zelfstandig.

Blijf elke maand op de hoogte via onze nieuwsbrief

Daarna is periodieke ondersteuning nog steeds mogelijk en vaak ook verstandig. Maak je genoeg gebruik van alle mogelijkheden? Is iedereen op de hoogte van updates? Zo nee, dan is extra training een uitkomst.

Als je al in één of meerdere systemen geïnvesteerd hebt, kunnen we natuurlijk ook een vlotte check-up uitvoeren. Zo kunnen we advies geven over de match tussen jouw data eco systeem en ambities. Of we kunnen extra training verzorgen, als opties van bestaande software te weinig worden gebruikt. Op naar een vlotte, flexibele en persoonlijke klantbeleving!

Wij leveren technologie van

Open WhatsApp
1
💬 Hulp nodig?
Hallo 👋
Kan ik je ergens mee helpen?